zaterdag 25 oktober 2014

De E2 een Europees avontuur

Gaande weg het wandelen en mede het voorbereiden van de verschillende etappes van zowel het Noaberpad als het Drenthepad of andere wandelingen, hebben we een wandelroute ondekt, die ons toch langzamerhand in onze greep krijgt.
Nu zal je denken.... een wandelpad die tussen je oren gaat zitten?  Ja.... noem het gekte en/ of verslaving, maar het blijft ons bezig houden ( althans mij  ).

Waar hebben we het dan over........

Hierover,  de E2  


Een Europese wandelroute van Zuid Schotland naar het Franse Nice.
Ruim 4800 km  wandel plezier.

Of we Nice ooit gaan halen?  geen idee is in onze optiek ook niet belangrijk. We zien wel waar het schip strandt. Al lopen we er maar 1 kilometer van, dat nemen ze ons dan mooi niet meer af.

Tot dusver bestaat het idee om tijdens de vakanties in elk geval 1 week een stuk van dit wandelpad te gaan wandelen.En zoals je begrijpt vergt het wat voorbereidingen voor dat we daadwerkelijk op pad zijn.
Wanneer we de eerste meters gaan afleggen is ook nog niet duidelijk, maar dat komt nog wel.
De E2 is een aaneenschakeling van diverse wandelpaden door de diverse landen.

Tijdens onze huidige wandelingen, merk ik dat we steeds vaker dit onderwerp aansnijden als gesprek stof, en waar we dan zeker om moeten gaan denken.
Nemen we bv een klein tentje mee?  want ik heb al gezien dat vooral het stuk in schotland wel eens moeilijk kan worden voor overnachtingen. Wat voor tentje neem je dan mee? en hoe ga je wat allemaal dragen? en houden we dat vol op het moment dat we bepakt en bezakt willen gaan lopen.

Allemaal vragen waar nog een oplossing voor moet komen en waar we voor in training moeten.
Idee├źn zijn altijd welkom.

In onze blog beschrijf ik ons avontuur er naar toe en uiteraard als we daadwerkelijk daar aan de wandel zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten